3 svar
56 visningar
Zanaedenbästa behöver inte mer hjälp
Zanaedenbästa 64
Postad: 9 nov 2023 19:01 Redigerad: 9 nov 2023 19:02

vilka fördelar-nackdeler finns det i natriumklorid (koksalt)?

Det vad jag vet är koksaltet är bra för att tillsätta smak, konservera mat och saltet håller kvar vattnet i kroppen och nackdelen är att om vi konsumera för mycket salt höjs det blodtrycker men finns det mer?  

mag1 9446
Postad: 9 nov 2023 19:30

Du kan testa att söka på natriumklorid på livsmedelverkets hemsida, eller vårdguiden 1177.se - båda sidorna har lättillgänglig information.

Zanaedenbästa 64
Postad: 9 nov 2023 19:32

Tack för förslaget!

mag1 9446
Postad: 9 nov 2023 19:33

Fastnar du eller får nya frågor är det bara att fråga igen.

Svara
Close