Smör
Vilket smör skulle ni anse är det bästa att ha på en Pågen Lingongrova?
Extremt viktigt.
Tack så jättemycket på förhand!
Du måste ju redovisa hur du tänkt själv.
Du kan till exempel ange vilka alternativ som finns, och vilka egenskaper hos smöret som är viktiga att ta hänsyn till.
Hur har du brett och tuggat själv? 😉
Jag har hört att avokado ska vara gott ihop med Lingongrova, så kanske guacamole är det ultimata "smöret" till Lingongrova? Om inte, vilket utbud har du?
LennartL skrev:Du måste ju redovisa hur du tänkt själv.
Du kan till exempel ange vilka alternativ som finns, och vilka egenskaper hos smöret som är viktiga att ta hänsyn till.
Jag tänker att jag vill ha något gräddigt men ändå veganskt, men jag vet inte riktigt vilket smör jag i så fall bör välja..
Eftersom smör är ett skyddat varumärke för fett utvunnet av mjölk, så ditt veganska alternativ är nog ett margarin.