Ph värdet
Hej!
Jag undrar varför höjs ph i magsyra när magbakterier bryter ner urea.
Lägg din fråga på rätt nivå! Vi som svarar formulerar oss olika om vi tror att den som frågar går på högstadiet jämför med om vi tror att det är en universitetsstudent. Om tråden hade varit yngre än 2 timmar skulle du ha kunnat flytta den till rätt nivå själv genom att redigera ditt förstainlägg, men nu behöver du kontakta en moderator för att göra detta, alternativt skriva här i tråden vilken nivå vi skall flytta din tråd till /moderator
Var i magtarmsystemet är det du tänker på? Magsäcken, tolvfingertarmen, tunntarmen, tjocktarmen...?
Smaragdalena skrev:Lägg din fråga på rätt nivå! Vi som svarar formulerar oss olika om vi tror att den som frågar går på högstadiet jämför med om vi tror att det är en universitetsstudent. Om tråden hade varit yngre än 2 timmar skulle du ha kunnat flytta den till rätt nivå själv genom att redigera ditt förstainlägg, men nu behöver du kontakta en moderator för att göra detta, alternativt skriva här i tråden vilken nivå vi skall flytta din tråd till /moderator
Var i magtarmsystemet är det du tänker på? Magsäcken, tolvfingertarmen, tunntarmen, tjocktarmen...?
Jag går på gymnasiet första året och såna läser vi kemi 1.
jag tänker på magsäcken.
Jag går på gymnasiet första året och såna läser vi kemi 1.
Se då till att lägga alla dina kemifrågor under Ke1. /moderator
Urea är kroppens sätt att göra sig av med ammoniak. När bakterierna bryter ner urea, bildas det ammoniak. Är det svar på din fråga?
Smaragdalena skrev:Jag går på gymnasiet första året och såna läser vi kemi 1.
Se då till att lägga alla dina kemifrågor under Ke1. /moderator
Urea är kroppens sätt att göra sig av med ammoniak. När bakterierna bryter ner urea, bildas det ammoniak. Är det svar på din fråga?
Ja, Tack så hemskt mycket.