Jäst med glutenfritt mjöl och mjöl med gluten?
Vi har ett kommande uppgift med glutenfritt mjöl blandat med jäst samt en bägare med vanligt mjöl blandat med jäst.
Vad sker? Båda bägare inehåller vatten. hittar ingenting på internet.
Välkommen till Pluggakuten! Finns det någon vätska eller liknande i bägarna? Om inte, borde det nog inte hända så mycket åtminstone kortsiktigt, men om det finns exempelvis vatten i bägarna: Vad är egentligen gluten, och varför finns det i mjöl? Vad gör gluten med exempelvis ett bröd?
Smutstvätt skrev:Välkommen till Pluggakuten! Finns det någon vätska eller liknande i bägarna? Om inte, borde det nog inte hända så mycket åtminstone kortsiktigt, men om det finns exempelvis vatten i bägarna: Vad är egentligen gluten, och varför finns det i mjöl? Vad gör gluten med exempelvis ett bröd?
Båda innehåller vatten, glömde skriva.
Ingen fara! Hur är det med de andra frågorna? :)